• admin@reklamfirmalari.net
  • Türkiyenin ilk reklam sektörü firma rehberi sitesi ...

HABER DETAYI

Ocak 1, 2019 2:22 pm

Reklam Firmaları Rehberi Yayında !

Reklam Firmaları Rehberi Yayında !

Sevgili Reklamcılar !

Terzi kendi söküğünü dikemez…  Reklamcı da kendi reklamını yapamaz…

Biz reklamfirmaları.net olarak sadece reklamcıların ve reklam sektörüne hizmet veren firmaların bir arada olduğu bir reklam firma rehberi sitesi oluşturduk. Siz değerli iş yeri sahiplerini de bu platformun içinde görmek istiyoruz.

Türkiye’ de bir ilk … 

Bir çok alanda firma rehberi siteleri mevcut. Hatta bir çok meslek gurubunda çeşitli internet sitelerinde ve ya sosyal mecrada guruplaşmalar mevcut. Fakat reklam sektöründe bu birleşme yok. Sektörel haberlerin alındığı karşılıklı bilgi ve malzeme alışverişi yapılan bir grup yok …

Tam bu noktada…

Reklam Firmaları Rehberi olarak  siz tabelacıları, reklamcıları, dijital baskıcıları, malzeme satıcılarını, makine yedek parça ve ya servisçileri, matbaacıları, tuningcileri vb  reklam sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz.

Müşteri odaklı olma hedefindeyiz ….

Artık tabela yaptırmak isteyen müşteriler internnette sizi araştırıyor. Bu şekilde bir platformun içinde olmak sizler ve müşteri açısından da büyük güven arz edecektir…

Yeni gelişen büyüyen ve kendini geliştiren bir platformun ilk adımlarını biz attık, siz reklam sektörüne gönül verenler de firmalarını ekleyerek ve etraftaki reklamcı arkadaşları da rehberimizden  haberdar ederek  bu platformun büyümesine katkıda sağlayacaklardır.

www.reklamfirmaları.net  Türkiye ‘nin ilk reklam sektörü firma rehberi

2019

Sosyal Medyada Paylaş:

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.