• admin@reklamfirmalari.net
  • Türkiyenin ilk reklam sektörü firma rehberi sitesi ...

HABER DETAYI

Ocak 13, 2019 8:07 pm

Power Led P10 Kayan Yazı Kontrol Programı Son Sürüm İndir

Power Led P10 Kayan Yazı Kontrol Programı Son Sürüm İndir

Led tabelalarda kullanılan Kayan Yazı programı PowerLED’i bilgisayarınıza indirebilirsiniz. PowerLED son versiyonu 2.80 (Ağustos 2015 tarihli program) Türkçe olarak ektedir. Bu Led Tabela programı TF serisi kontrol kartlarda kullanılmaktadır. PowerLED programınının kullanımı oldukça basittir ancak programı kullanabilmeniz için öncelikle tabelanızın içerisinde kullanılan kontrol kartının modelini bilmeniz gerekmektedir.

Genel olarak kullanılan kontrol kartları 2 sıra (yüksekliği en fazla 32 cm) olan tabelalarda USB girişli olanlarda TF-SU veya TF-S3U, 2 sıradan yüksek (yüksekliği 32cm’den yüksek) USB girişli tabelalarda TF-AU kullanılmaktadır. Kayan Yazı tabelanızın program girişi ethernet (network’e bağlı) girişli model ve yüksekliği 64cm veya daha kısa ise TF-MN, Ethernet girişli ve yüksekliği 64Cm yani 4 sıradan daha yüksekse genellikle TF-CN kontrol kartı kullanılmaktadır. Tüm bu TF serisi kartlar için Power LED programı uygundur.

Güncelleme: TF Serisi kontrol kartlarda artık TF-AU yerine TF-A5U kontrol kartı, TF-SU ve TF-S3U yerine de TF-S5U kontrol kartları kullanılmaktadır, eğer tabelanızı yakın zamanda (2014-2015 yılları) satın aldıysanız ve kontrol kartınızın modelini bilmiyorsanız TF-A5U (4 Kanal, 64cm yüksekliğer kadar) ve TF-S5U (2 Kanal, 32 Cm Yüksekliğe kadar) kart modellerini seçin.
2016 yılında gelen güncelleme: en sık kullanılan 2 kanallı kontrol kartlarının modeli TF-S6U, 4 kanallı kartların modeli ise TF-A6U olarak revize edildi, powerled programının ayarlarında doğru kart modeli seçtiğinizden emin olunuz.

Power led İndir

Power Led Programı 2.61 versiyonTürkçe indir

Power Led Programı 2.73 versiyonTürkçe indir

Powerled 2.77 versiyonu aşağıdaki Led Tabela kontrol kart modelleri için uygun sürümdür.
TF-S1, TF-SU, TF-S3U, TF-S5U, TF-AU, TF-A5U, TF-MU, TF-C3U, TF-C5U ve TF-Wifi kart modelleri için power led 2.77 indir.

PowerLED 2.88.5 Programı 2017 yılında çıkan son versiyon, stabil çalışmaktadır. TF-S6U ve TF-A6U programıdır. Diğer kart modelleri aşağıda listelenmiştir.
TF-SU, TF-S6U, TF-A6U, TF-MU, TF-C6U serisi, TF-E6U gibi yeni çıkan kart modellerini çalıştıran powerled programıdır.

Powerled programının şifresi 168’dir.

Power Led Programı İndir

Led Tabela Programı Power Led Kullanımı

Kayan Yazı led tabelaların yazıları ve animasyonları kullanıcılar tarafından masaüstü bilgisayarlarına kurabilecekleri bir program ile rahatlıkla değiştirilebilmektedir. Kayan Yazı programları Led Tabela içerisinde bulunan kontrol kartının üreticisine göre seçilir, her kart üreticisinin ücretsiz olarak sunduğu tabela programları sadece kendi kontrol kartları ile uyumludur. Bu programların tamamının mantığı ve çalışma prensibi nerdeyse aynıdır, Power Led Programı Çin menşeili Longreat Electronic Technology üreticisinin TF serisi kontrol kartlarına uyumludur.

Led Tabela programı ile tabelada yazmasını istediğiniz yazıları, yazıların boyutunu ve animasyonunu belirleyebilirsiniz, resim ekleyebilir, saat ve tarih gibi bilgileri de led ekrana aktarabilirsiniz, Led Tabela programı powerled’in nasıl kullanılacağına dair aşağıda yer alan eğitim videosu programın nasıl kullanılacağı hakkında size yardımcı olacaktır.

Power led Kullanımı

Led Tabela sahiplerinden gelen yoğun destek ve yardım taleplerinden dolayı Powerled kullanımı, program kurulumu ve diğer ihtiyaç duyulan bilgileri içeren bir powerled kullanım videosu hazırladık, aşağıdaki youtube videosundan programın kullanımını öğrenebilirsiniz. Ekstradan sormak istediğiniz bilgileri yorum olarak bırakırsanız elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız.

Power Led Programı Kullanım  Videosu

Power Led Programı İndir

kaynak: led-tabela com

İndirme kaynak: ledtabelacim com

Sosyal Medyada Paylaş:

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.